Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prognoze meteorologice pentru intervalul 27-30 octombrie 2017 (publicat în 26.10.2017)

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 27.10.2017 ORA 09 - 28.10.2017 ORA 08

Cerul, variabil ziua, se va înnora treptat începând cu orele serii, iar ploile se vor exinde cuprinzând cea mai mare parte a regiunii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului în zona deluroasă și pe arii restrânse în sudul și sud-estul regiunii. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât cele înregistrate în ziua anterioară se vor situa între 16 și 20 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 și 12 grade.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala precipitații sub formă de ploaie pe arii restrânse în prima parte a intervalului și mixte noaptea pe arii extinse. Vântul va prezenta intensificări spre sfârșitul intervalului, la rafală urmând a se atinge și depăși viteze de 70...80 km/h.Temperatura va avea valori în general comparabile cu cele din intervalul precedent.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 28.10.2017 ORA 08 - 29.10.2017 ORA 08

Cerul va fi temporar noros iar în prima parte a intervalului va ploua slab în zona deluroasă și local în restul regiunii. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul regiunii. Temperaturile maxime se vor situa între 10 și 15 grade, iar cele minime între 2 și 7 grade.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări și se vor semnala precipitații, ziua sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, iar noaptea mai ales sub formă de ninsoare. Vântul va prezenta intensificări temporare, iar în a doua parte a intervalului, cu precădere pe creste va sufla tare. Temperatura aerului va scădea față de ziua anterioară.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTEVALUL 29.10.2017 ORA 08 - 30.10.2017 ORA 08

Cerul va fi temporar noros și va ploua, în zona deluroasă și local în restul regiunii, iar vântul va prezenta intensificări temporar susținute Temperaturile maximele se vor situa între 10 și 17 grade, iar cele minimele între 0 și 7 grade.

MUNTE

Cerul va avea înnorări, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare,iar vântul va prezenta intensificări temporar susținute, cele mai mari viteze la rafală urmând a se înregistra pe creste. Temperatura aerului va continua să scadă.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 27.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017