Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prognoze meteorologice pentru intervalul 19.01.2018 ora 8.00-22.01.2018 ora 8.00 (publicat în 18.01.2018)

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 19.01.2018 ORA 08 - 20.01.2018 ORA 08

Regimul termic va fi caracterizat de valori ce se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul variabil ziua se va înnora noaptea și pe arii restrânse vor cădea precipitații slabe, mixte în vestul regiunii. Vor fi condiții de polei. Vântul va continua să prezinte intensificări locale ziua. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 0 grade.

LA MUNTE

Cerul se va înnora treptat și spre seară și noaptea va ninge. Vântul va mai prezenta intensificări, dar la cote mai reduse față de intervalul precedent. Valorile termice vor marca o creștere ușoară.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 20.01.2018 ORA 08 - 21.01.2018 ORA 08

Valorile de temperatură, în special cele diurne, se vor menține ușor mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și pe arii extinse vor cădea precipitații. Acestea vor fi predominant sub formă de ploaie și lapoviță ziua, iar noaptea pe arii mai restrânse, mai ales lapoviță și ninsoare. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 6 grade, iar cele minime între -6 și 0 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi noros și va ninge, cu precădere ziua. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste, unde va spulbera temporar zăpada. Valorile de temperatura se vor menține apropiate de cele din intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 21.01.2018 ORA 08 - 22.01.2018 ORA 08

Cerul va fi mai mult noros și mai ales spre seară și noaptea se vor semnala precipitații la început mixte, apoi vor predomina ninsorile. cantitățile de apă vor fi local mai însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificări cu precădere în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 4 grade, iar cele minime între -3 și 0 grade.

LA MUNTE

Cerul va fi mai mult noros și spre seară și noaptea va ninge. Vântul va prezenta intensificări mai susținute nopatea. Valorile de temperatura vor fi apropiate de cele din intervalul anterior.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 28.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017