Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prognoze meteorologice pentru intervalul 12-15 august 2017 (publicat în 11.08.2017)

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 12.08.2017 ORA 09 - 13.08.2017 ORA 09

Vremea va fi caniculară, iar disconfortul termic se va menține accentuat. Cerul va fi mai mult senin în cursul zilei, cu înnorări și izolat averse, posibil însoțite de descărcări electrice, în a doua parte a nopții, în vestul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 38 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade.

LA MUNTE

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, însă către orele serii și noaptea va prezenta înnorări accentuate în masivele din vestul regiunii unde vor fi posibile averse și descărcări electrice și scurte intensificări ale vântului.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 13.08.2017 ORA 09 - 14.08.2017 ORA 09

Vremea se va menține călduroasă, izolat caniculară în orele amiezii și local disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și din a doua parte a zilei, pe arii restrânse se vor semnala averse, descărcări electrice, vijelii și posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 30 și 35 de grade, iar cele minime între 16 și 20 de grade.

LA MUNTE

Valorile termice vor fi în scădere, iar vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și posibile căderi de grindină.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 14.08.2017 ORA 09 - 15.08.2017 ORA 09

Valorile termice vor mai scădea uşor, dar vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în estul regiunii. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 34 de grade, iar cele minime între 15 și 21 de grade.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil și mai ales după-amiaza pe arii restrânse vor fi înnorări accentuate, averse și posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 26.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017