Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prognoze meteorologice pentru intervalul 05-08 octombrie 2017 (publicat în 04.10.2017)

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 05.10.2017 ORA 09 - 06.10.2017 ORA 09

Cerul va fi varibil, cu unele înnorări seara și în cursul nopții, când însă doar cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 14 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață. LA MUNTE Cerul va fi variabil, cu înnorări în a doua parte a intervalului, când pe arii restrânse va ploua. Vântul va sufla în general moderat, iar pe creste temporar va sufla tare. Temperatura aerului va crește ușor față de intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 06.10.2017 ORA 09 - 07.10.2017 ORA 09

Vremea va continua să se încălzească devenind caldă în special în jumătatea sudică a regiunii. Cerul, variabil în prima parte a zilei se va înnora treptat, iar seara dar mai ales noaptea va ploua în cea mai mare parte a regiunii, iar cantitățile de apă ce se vor acumula local vor depăși 20...25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 26 de grade și minime între 6 și 10 grade. LA MUNTE Cerul va fi mai mult noros și va ploua, iar spre sfârșitul intervalului, în special la altitudini de peste 1500 m, temporar se vor semnala și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi pe creste. Valorile termice vor marca o scădere față de cele din intervalul anterior.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 07.10.2017 ORA 09 - 08.10.2017 ORA 09

Vremea se va răci accentuat față de ziua anterioară. Vor fi înnorări în general persistente, temporar va ploua și pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă importante. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade, iar cele minime între 4 și 8 grade. LA MUNTE Vremea se va răci accentuat. Cerul va fi noros, pe arii extinse va ploua, iar la altitudini mari, în special seara și noaptea se vor semnala precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat cu intensificări îndeosebi pe creste.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 26.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017