Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prefectul Rodica Paraschiv a primit astăzi vizita Excelenței Sale, doamna Nina Sajic, Ambasador Extraordinar si Plenipotențiar al Bosniei și Herțegovinei în România (publicat în 13.07.2015)

Astazi, prefectul Rodica Paraschiv a primit vizita Excelentei Sale doamna Nina Sajic, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Bosniei si Hertegovinei in Romania.

Au fost discutate aspecte ale colaborarii intre Bosnia Hertegovina si Romania cu aplicabilitate pentru judetul Prahova, in special in domeniile reformelor administrative si a experientei locale in accesarea fondurilor din programele de preaderare ale Uniunii Europene, a producerii de energie regenerabila, cat si dezvoltarea comertului si a schimburilor culturale.

In contextul apartenentei istorice si geografice comune la regiunea balcanica, doamna Ambasador a propus analizarea realizarii unor infratiri intre localitati din Prahova si Bosnia Hertegovina, cat si schimburi de experienta intre administratii si intensificarea relatiilor intre Camerele de Comert si Industrie.

In calitate de reprezentant al membrilor Corpului Diplomatic (17 ambasadori straini) ce au vizitat Prahova in data de 25 martie a.c., Excelenta Sa doamna Nina Sajic a multumit in numele acestora autoritatilor judetene si locale pentru excelenta organizare a evenimentului.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 28.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017