Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Pe 7 mai la sala 200 a Consiliului Județean va avea loc dezbaterea cu tema - PARTENERIATUL PUBLIC PRIVAT POATE FI REALITATE? (publicat în 27.04.2015)

Institutia Prefectului Prahova,Consiliul Judetean Prahova si Primaria Municipiului Ploiesti in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Prahova, Federatia ONG Muntenia, Asociatia Pacientilor Oncologici – Romania , Asociatia VIITORUL TINERILOR, au deosebita placere de a va invita la dezbaterea cu tema : PARTENERIATUL PUBLIC PRIVAT POATE FI REALITATE? In data de 7 mai 2015 la sala de 200 a Consiliului Judetean Prahova.incepand cu ora 11.00.Eveniment ce marcheza SET PH - SAPTAMANA EUROPEANA A TINERETULUI PRAHOVA.

Mentionam faptul ca in 2013 SET PH - SAPTAMANA EUROPEANA A TINERETULUI PPRAHOVA a luat fiinta in judetul Prahova miscarea informala Forumul Tinerilor Prahova, miscare ce isi propane sa aduca la acesias masa toti actorii din domeniul tineretului.

Confirmari se pot transmite pana in data de 6 mai 2015 la adresa de contact viitorultinerilor@yahoo.com persoan de contact Vasile PORUMBARU, tel:0720290757

Vezi aici originalul invitației !

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 28.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017