Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Intervenție salvare ISU Prahova (publicat în 24.07.2013)

În data de 19.07.2013, ora 18:41, prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgentă – 112, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenta „Serban Cantacuzino” al judeţului Prahova a fost anunţat ca doua persoane de sex masculin au coborât succesiv intr-un put cu adâncimea de aproximativ 10 m pentru executarea unor lucrări de reparaţii specifice.

Primele informaţii obţinute de la apelanţi indicau faptul ca persoanele din interior nu dădeau semne de viata, fiind inconştienţi, posibil intoxicaţi.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenta Prahova a concentrat la locul evenimentului doua autospeciale cu echipaje specializate pentru salvarea de persoane, doua ambulante tip B2, grupa operativa si inspectorul sef.

După sosirea la locul intervenţiei si efectuarea recunoaşterii s-a constatat ca cele doua persoane se aflau la o adâncime de aproximativ 10 m in stare de inconştienta ca urmare a existentei unor infiltraţii de gaze toxice. La locul evenimentului echipajele de salvare au scos la suprafata cele doua persoane inconştiente, acestea fiind preluate de echipajele SMURD pentru resuscitare, ulterior procedurilor specifice fiind transportate la UPU Ploieşti in viata.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 26.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017