Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - În 16.09.2014, Instituția Prefectului județului Prahova a primit doua vizite la nivel diplomatic: a delegatiei Ambasadei Republicii Irak la Bucuresti si a Excelentei Sale, domnul Teofil Bauer, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Ucrainei la Bucuresti. (publicat în 17.09.2014)

Institutia Prefectului a primit ieri doua vizite la nivel diplomatic: a delegatiei Ambasadei Republicii Irak la Bucuresti si a Excelentei Sale, domnul Teofil Bauer, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Ucrainei la Bucuresti.

Din partea Ambasadei Republicii Irak a fost prezent domnul Mukhlos Al Jubury, prim-secretar al institutiei, ce a discutat cu doamna Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova, posibilitati de colaborare, in special modalitatile prin care firme prahovene pot participa la procesul de reconstructie al Irakului si la dezvoltarea bazei energetice si petroliere a zonei. A fost subliniat faptul ca piata irakiana este deschisa exporturilor de bunuri prahovene, cat si pentru oferta de turism a Vaii Prahovei.

Excelenta Sa, domnul Teofil Bauer, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Ucrainei la Bucuresti, a analizat impreuna cu doamna Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova si domnul Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, situatia cooperarii romano-ucrainiene, ce a fost apreciata ca fiind foarte buna, atat pe plan politic cat si economic. E.S. domnul Ambasador a fost informat de initiativele Consiliului Judetean de a dezvolta colaborari pe plan administrativ, economic si cultural cu regiunile Prutul de Sus si Viinita, pe care a declarat ca le va sustine si pe cale diplomatica. Cu aceasta ocazie partea romana a fost informata asupra prevederilor Proiectului de Acord propus de Ucraina pentru reglementarea situatiei monumentelor eroilor de razboi.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 27.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017