Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Diseminarea prevederilor H.G. nr. 691 din 19.08.2015 , este tema ședinței ce va avea loc pe 10 martie 2016, la sala Protocol a Palatului Administrativ din Ploiești, începând cu orele 10.00 (publicat în 09.03.2016)

Institutia Prefectului – judetul Prahova, invita reprezentantii mass-media, joi 10 martie 2016, ora 10,00 la Sala de Protocol a Prefecturii din cadrul Palatului Administrativ, la o sedinta cu tema: «Diseminarea prevederilor H.G. nr. 691/19.08.2015 pentru aprobarea Procedurii de monitorizare a modului de crestere si ingrijire a copilului cu parinti plecati la munca in strainatate si a serviciilor de care acestia pot beneficia, precum si pentru aprobarea Metodologiei de lucru privind colaborarea dintre directiile generale de asistenta sociala si protectia copilului si serviciile publice de asistenta sociala si a modelului standard al documentelor elaborate de catre acestea».

La aceasta sedinta sunt invitate sa participe urmatoarele institutii: Tribunalul Prahova, Judecatoria Ploiesti, Politia Locala Ploiesti, Inspectoratul de Politie Judetean Prahova, Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Prahova, Organizatia Umanitara Concordia, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Prahova, Administratia Serviciilor Sociale Comunitare Ploiesti, Primaria Mizil, Primaria Valenii de Munte, Avocatul Poporului - Biroul Teritorial Ploiesti.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 28.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017