Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Alimentarea cu apă a orașului Breaza a fost întreruptă astăzi, 15 februarie 2015, pentru spălarea și dezinfectarea rezervorului principal și a conductelor aferente (publicat în 15.02.2016)

Astazi, 15 februarie 2016, SC Hidro Prahova SA a intrerupt alimentarea cu apa in orasul Breaza, pentru a realiza spalarea si dezinfectarea rezervorului principal de apa si a conductelor aferente.

S-au efectuat probe si s-a curatat conducta magistrala, in acest moment fiind in desfasurare operatiunea de dezinfectare a conductei, urmand sa se preleveze probe din apa in vederea punerii in functiune a aductiunii de apa de la Paltinul.

ISU Prahova a asigurat transportul de apa potabila pentru populatie cu cinci autocisterne a cate 5.000 litri special destinate, ce au fost amplasate in locatiile indicate de primaria orasului Breaza (Cartier blocuri Piata, Cartier blocuri Aleea Parcului, Cartier Valea Tarsei, Cartier Capul Campului, sediul Primariei).

De asemenea, ISU Prahova a pus la dispozitia primariei doua statii pentru potabilizarea apei, ce au fost amplasate la Fabrica de Paine, iar cealalta la Scoala Generala Constantin Brancoveanu.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 26.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017