Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
Browser recomandat

Livrarea pasaportului prin curier de către Poșta Română

Începând cu data de 01.04.2015 paşapoartele electronice pot fi livrate la domiciliu/reşedinţă de către C.N. Poşta Română S.A.

Tariful solicitat pentru acest serviciu este de 7,97 lei inclusiv t.v.a.

Formularul informatic P4000 privind inventarul centralizat al bunurilor imobile proprietate privată a statului și a drepturilor reale supuse inventarierii

Reguli de călătorie cu autovehicule pe timp de iarnă

Pentru o călătorie sigură în condiţiile scăderii temperaturilor şi apariţiei fenemenelor meteo specific anotimpului rece,recomandăm conducătorilor de autovehicule să evite pe cat posibil deplasarile pe perioada codurilor meteo,sa respecte cu maximă stricteţe regulile de circulaţie,să circule cu viteză adaptată la condiţiile meteo-rutiere şi să respecte următoarele reguli de conduită preventivă:

  • Dotaţi-vă autovehiculele cu anvelope pentru sezonul rece.
  • Informaţi-vă asupra condiţiilor de deplasare pe traseul ales,precum şi despre condiţiile meteo rutiere prognozate pentru zona tranzitată.
  • Evitaţi acţionarea bruscă a mecanismului de direcţie şi a sistemului de frânare al autovehiculului.
  • De asemenea,este bine să aveţi la dumneavoastră o lopată,perie/mătură,racletă,sac cu sare/nisip şi lanţuri.
  • Asiguraţi-vă rezerve de combustibil,apă,hrană,haine groase,pături,medicamente,un telefon mobil pe care să-l folosiţi în caz de urgenţă,apelând cu mult calm numărul de urgenţă 112,precum şi un încărcător/baterie de rezervă.
  • Asiguraţi-vă că funcţionează corespunzător sistemele de iluminare-semnalizare,cât şi cele de climatizare degivrare.
  • Utilizaţi luminile de întâlnire şi pe timpul zilei,pe toate categoriile de drumuri şi a celor de ceaţă în cazul apariţiei acestui fenomen.
  • Păstraţi o distanţă mai mare faţă de autovehiculele care circulă în faţă.
  • Respectaţi indicaţiile agenţilor de circulaţie şi a lucrătorilor de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale,în cazul interzicerii temporare a circulaţiei pe unele sectoare de drum,pentru facilitarea intervenţiei echipajelor de deszăpezire şi a autosalvărilor.

Semnificația codurilor meteo

Viză S.U.A.

Manualul prefectului pentru managementul situațiilor în caz de inundații și secetă hidrologică

Prezentul manual denumit "Manual al Prefectului pentru managementul situațiilor de urgență în caz de inundații și secetă hidrologică se adresează prefecților în calitate de președinți ai comitetelor județene pentru situații de urgență, precum și celorlalți membri ai acestor comitete.
Acest manual sintetizează măsurile preventive, operative și de reabilitare, care se întreprind la nivel județean în situații de urgență generate de inundații și secetă hidrologică.

Necesitatea modificării și completării "Manualului prefectului pentru managementul situațiilor de urgență în caz de inundații", aprobat prin Ordinul Comun al ministrului mediului și gospodăririi apelor și ministrului administrației și internelor nr.1.240/2005/1.178/2006, a apărut ca urmare a modificării legislației în domeniu.

( Apasă aici pentru manual!)

Manualul primarului pentru managementul situațiilior de urgență în caz de inundații și secetă hidrologică

Prezentul manual denumit "Manual al Primarului pentru managementul situațiilor de urgență în caz de inundații și secetă hidrologică" se adresează primarilor în calitate de președinți ai Comitetelor Locale pentru Situații de Urgență,precum și celorlalți membri ai acestor comitete.
Acest manual sintetizează măsurile preventive,operative și de reabilitare,care se întreprind la nivel județean în situații de urgență generate de inundații și secetă hidrologică.

Necesitatea modificării și completării "Manualului prefectului pentru managementul situațiilor de urgență în caz de inundații",aprobat prin Ordinul Comun al ministrului mediului și gospodăririi apelor și ministrului administrației și internelor nr.1.240/2005/1.178/2006,a apărut ca urmare a modificării legislației în domeniu.

(Apasă aici pentru manual!)

Îndrumar de protecție a persoanelor în caz de cutremur

Adresă de contact

Purtator de cuvant - Mihai Horia Condrescu

Telefon:0722.504.263

or.liamsdr@vog.avoharp


Director de cancelarie

Elena Cornelia Dumitrescu

or.avoharparutceferp@ucsertimud.ailenroc


Secretar - Ioana Bucur:

or.avoharparutceferp@rucub.anaoi


Consultant pentru problemele minorității rome
Andrei Vladimir Manta
tel:0244.510.294;tel. mob.:0721.825.305;
moc.oohay@ierdnatnam

Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

2015