Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - încurajarea investițiilor în domenii competitive (publicat în 02.09.2014)

In conformitate cu politica Guvernului Romaniei de sustinere a dezvoltarii durabile si de creare de locuri de munca prin incurajarea investitiilor in domenii competitive, doamna Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova, s-a deplasat la Urlati impreuna cu domnul Mehmet Sonmez, directorul general al firmei Yazaki Romania si domnul Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, pentru a cunoaste stadiul in care se afla lucrarile de amenajare ale platformei industriale pe care se va desfasura prima etapa de extindere a societatii Yazaki.

Binecunoscuta companie din domeniul industriei automobilelor, ce produce pentru Toyota, Honda, General Motors, Ford, Fiat Chrysler, Tesla, Subaru, Nissan, Mazda, Jaguar Land Rover, a hotarat sa isi extinda activitatea cu o capacitate de productie ce va crea in final circa 1.000 de locuri de munca in Urlati. Pentru primele 120, a inceput deja activitatea de recrutare a viitorilor salariati.

Institutia Prefectului, Consiliul Judetean, Primaria Municipiului Ploiesti, primariile Ciorani, Aricestii Rahtivani, Mizil, Starchiojd, Apostolache, cu sprijinul logistic al Camerei de Comert si Industrie Prahova, vor mai sprijini pana la sfarsitul anului crearea, ca urmare a realizarii altor noi investitii, a cel putin 1.000 de locuri de munca in industria textila si a componentelor auto.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017