Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Vizita la Ploiești a Delegației de Ambasadori din țări africane (publicat în 10.11.2015)

Autoritatile judetene si locale au primit vizita unei importante delegatii de ambasadori ai unor tari africane (Republica Africa de Sud, Republica Algeriana Democrata si Populara, Republica Democrata Congo, Regatul Marocului, Republica Federala Nigeria, Republica Sudan, Republica Tunisia).

Decanul grupului de diplomati, E.S. doamna Faouz El Achchabi, Ambasadorul Republicii Maroc, a prezentat intentia acestora de a dezvolta relatiile tarilor lor cu judetul Prahova si de a oferi modalitati de exploatare a marilor oportunitati pe care le ofera piata si economiile in crestere din Africa pentru capacitatile industriei prahovene.

Prezenti la intalnire, prefectul Rodica Paraschiv, vicepresedintele Consiliului Judetean, Bogdan Toader si Iulian Teodorescu, viceprimarul cu atributii de primar al Municipiului Ploiesti, au prezentat oportunitatile oferite de Prahova, cat si deschiderea autoritatilor pentru dezvoltarea de relatii comerciale, culturale si institutionale in interesul ambelor parti.


Vizita Ambasadorilor din țări africane-2015-1
Vizita Ambasadorilor din țări africane-2015-2Vizita Ambasadorilor din țări africane-2015-3Vizita Ambasadorilor din țări africane-2015-4Vizita Ambasadorilor din țări africane-2015-5Vizita Ambasadorilor din țări africane-2015-6Vizita Ambasadorilor din țări africane-2015-7Vizita Ambasadorilor din țări africane-2015-8

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017