Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Vizita Excelenței Sale, domnul Abdulrahman Al Rassi, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Regatului Arabiei Saudite la București (publicat în 17.09.2014)

Astazi, Institutia Prefectului a primit vizita Excelentei Sale, domnul Abdulrahman Al Rassi, Ambasador Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Arabiei Saudite la Bucuresti, insotit de domnul Mohammed Khalid Alshahri, atasat economic si consilier de afaceri al Ambasadei. Distinsii oaspeti au analizat impreuna cu doamna Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova si domnul  Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, posibilitatile de colaborare, in special in industria petroliera, investitii in judetul Prahova, formare si schimburi de specialisti in petrol si energie.

E.S. Domnul Ambasador a propus studierea de catre autoritatile prahovene a posibilitatii realizarii unui proiect de infratire cu orasul Dahran si regiunea Ash Sharqiyah (zona petroliera a Regatului Arabiei Saudite), cat si semnarii unui acord de colaborare intre Camera de Comert a acestei regiuni si Camera de Comert si Industrie Prahova.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017