Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Vizită Corp Diplomatic în Prahova (publicat în 26.04.2015)

In data de 25 aprilie 2015, Judetul Prahova a primit vizita unei importante delegatii, organizata de Ministerul Afacerilor Externe, formata din 33 de membri ai Corpului Diplomatic, dintre care 20 de ambasadori straini acreditati in Romania. Delegatia a fost primita cu paine si sare de reprezentantii autoritatilor judetene si municipale la sala „Unirea” a Palatului Culturii, unde doamna prefect Rodica Paraschiv a prezentat cele mai importante caracteristici economice, sociale si culturale ale judetului, dupa care oaspetii au vizionat un scurt film de informare realizat de Consiliul Judetean si au avut contacte cu oamenii de afaceri prezenti.

Urmatorul punct al vizitei a fost comuna Brebu, unde membrii delegatiei au fost primiti de primarul Gheorghe Ungureanu si au fost incantati sa cunoasca Complexul medieval, sectie a Muzeului de Istorie, format din biserica fortificata si casa domneasca ctitorite in anul 1650 de domnitorul Matei Basarab. La Centrul Cultural European a fost prezentat, de catre elevii scolii comunei un spectacol folcloric specific zonei, atat de antrenant, incat, la final toti oaspetii si autoritatile prezente s-au prins in hora.

Vizita a continuat in municipiul Campina, la Muzeul Nicolae Grigorescu, unde primarul Horia Tiseanu a intampinat membrii delegatiei, dupa care acestora le-a fost explicata, de catre angajatii muzeului, opera si aspecte din viata marelui nostru pictor national.

In final, la sediul firmei „Alexandrion” din Pleasa a avut loc prezentarea unei investitii de succes din judet, a mediului de afaceri competitiv promovat de autoritati si de Camera de Comert si Industrie, cat si a produselor firmei.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017