Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Va fi reluat Programul guvernamental lapte și corn la nivelul județului Prahova (publicat în 02.12.2015)

Din rezultatele analizelor microbiologice de laborator efectuate de catre DSVSA Prahova, a rezultat faptul ca loturile incriminate au fost corespunzatoare consumului uman la producator.

Referitor la rezultatele investigatiilor microbiologice la produsul lapte pasteurizat, recoltat de la distribuitor si beneficiari, (scolile Elena Doamna si Sfantul Vasile), pentru lotul 39, mentionam ca acestea au fost necorespunzatore la parametrul Enterobacteriacee.

Cele 6 coproculturi recoltate de catre Spitalul Judetean de Urgenta de la elevii prezenti in Sectia de boli infectioase nu au pus in evidenta germeni patogeni din grupe identificate de catre laboratorul DSVSA Prahova.

Avand in vedere cele de mai sus si intrucat la controalele efectuate s-au constatat neconformitati privind respectarea lantului termic pe timpul transportului si depozitarii la beneficiari, institutiile abilitate au aplicat sanctiuni contraventionale la producator, distribuitor si beneficiari.

Tinand seama de cele constatate, autoritatea contractanta – Consiliul Judetean Prahova - va relua derularea Programului Guvernamental lapte/corn la nivelul judetului Prahova, iar pentru a elimina orice posibilitate de depreciere a produselor, se va distribui numai lapte UHT, ce nu necesita conditii restrictive de temperatura la transport si depozitare.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 22.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017