Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Sistem interoperabil centralizat pentru evidența apostilei (publicat în 09.12.2013)

Maine, marti 10.12.2013, ora 13.00, reprezentantii mass-media sunt invitati la Sala de Protocol a Institutiei Prefectului pentru a participa la prezentarea „Sistemului interoperabil centralizat pentru evidenta apostilei eliberate de catre institutiile prefectului pentru actele oficiale administrative”

Ministerul Afacerilor Interne va dezvolta un serviciu administrativ informatic pentru cetateni si mediul de afaceri necesar vizualizarii online a datelor referitoare la apostilele eliberate de institutiile prefectului din Romania, printr-un proiect cu finantare europeana.

Ministerul Afacerilor Interne, prin Directia Generala pentru indrumarea si Controlul Institutiei Prefectului, deruleaza incepand cu data de 5 iulie 2013 proiectul „Sistem interoperabil centralizat pentru evidenta apostilei eliberate de catre institutiile prefectului pentru actele oficiale administrative”, cod SMIS 31493, cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, in baza contractului de finantare incheiat cu Ministerul Societatii Informationale. Proiectul are o valoare totala de 2.039.818,61 lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 1.645.015,01 lei. Proiectul se implementeaza in municipiul Bucuresti si in toate municipiile resedinta de judet, la sediul M.A.I. si la sediile institutiilor prefectului, pe o durata de 16 luni.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017