Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Sesiune de informare asupra aplicării prevederilor normelor metodologice din Legea nr. 197-2012 privind asigurarea calității în domeniul serviciilor sociale (publicat în 12.08.2014)

Având in vedere modificările legislative ce impun o noua procedură de acreditare – reacreditare a furnizorilor de servicii sociale, Federaţia ONG Muntenia, iniţiatoarea Coaliţiei pentru Servicii Sociale Prahova a organizat, impreuna cu Institutia Prefectului, la Sala Europa din Palatul Administrativ, o prima sesiune de informare asupra aplicarii prevederilor normelor metodologice din Legea nr. 197/2012 privind asigurarea calitatii in domeniul serviciilor sociale.

In acest context, a fost invitat sa participe la şedinţă cate un reprezentant al Compartimentului de asistenta sociala din cadrul aparatului de specialitate din toate unitatile administrativ-teritoriale ale judetului, în vederea identificării problemelor cu care se confruntă acestia in activitatea de acreditare, eventual pentru preluarea unor cazuri de către ONG –urile interesate.

La aceasta sedinta au fost prezenti si reprezentanti ai Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Peroanelor Varstnice, Consiliului Judetean Prahova, Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova, si ai furnizorilor de servicii sociale private.

Cu aceasta ocazie, s-au stabilit canalele de comunicare cu Ministerul Muncii necesare tuturor furnizorilor de servicii sociale (publice si private) pentru eficientizarea activitatii specifice.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017