Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Imatriculare a Vehiculelor (publicat în 16.02.2017)

Referitor la articolele aparute in mass-media locala, privind aglomeratia de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Imatriculare a Vehiculelor, va aducem la cunostinta ca astazi, zi cu program prelungit si sfarsit de saptamana, s-a inregistrat o fluenta peste media din ultimele zile a publicului. Se fac toate eforturile pentru preluarea tuturor solicitarilor, situatia in acest moment tinzand sa se normalizeze.

S.P.C.R.P.C.I.V. Prahova functioneaza la capacitate maxima, toate cele 9 ghisee sunt deschise accesului cetatenilor de la ora 8,30 la ora 16, 30 in zilele de luni, marti , miercuri si vineri, iar joi de la ora 8,30 la ora 18,30 (4 ghisee de inmatriculari din care unul este dedicat programarilor on-line, un ghiseu de autorizare provizorie, 2 ghisee de permise de conducere/programari/reprogramari examen auto, un ghiseu de eliberari placi cu numere de inmatriculare si dovezi inlocuitoare ale C.I., un ghiseu de radieri/preschimbari C.I.).

Numarul de ghisee , incepand cu data de 01.02.2017 a fost suplimentat, iar efectivul serviciului este complet, in sensul ca niciunui lucrator nu i s-a aprobat concediu de odihna.

Referitor la suplimentarea numarului de lucratori s-a demarat procedura de organizare a unui concurs de ocupare a unei functii vacante din luna ianuarie a.c., precum si a celor 3 functii suplimentare aprobate de Ministerul Afacerilor Interne ca urmare a demersurilor noastre anterioare.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017