Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Ședință Comitet Județean pentru Situații Urgență - Mesaj populație (publicat în 25.03.2013)

Astazi a avut loc sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, in care s-au analizat masurile ce se impun pentru asigurarea circulatiei, utilitatilor, a sigurantei cetatenilor si a bunurilor acestora pe perioada caderilor de zapada si a viscolului anuntate de averizarile/atentionarile meteorologice cod galben/portocaliu in intervalul 25.03.2013 – ora 20.00 pana la 26.03.2013 – ora 14.00. A fost activat serviciul de permanenta la Institutia Prefectului pe toata perioada codurilor, I.S.U., Politia, Jandarmeria, Drumurile Nationale, Drumurile Judetene, Ambulanta, Comitetele Locale intrand in alerta.
Reprezentantii mass-media sunt rugati sa transmita catre populatie solicitarea de a se renunta la deplasarile care nu sunt strict necesare, in vederea precenirii blocajelor in trafic. In cazul in care totusi se efectueaza astfel de deplasari, este necesara verificarea inainte de plecare a starii tehnice a autovehicolului, si in special cantitatea de combustibil, functionarea incalzirii, existenta antigelului.
Reamintim ca legislatia in vigoare interzice deplasarea autovehicolelor ce nu sunt echipate cu anvelope de iarna in perioadele in care sunt anuntate caderi de zapada si inghet la sol.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017