Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Sancțiuni aplicate salinei Slănic de către Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia (publicat în 26.08.2014)

Institutia Prefectului Judetul Prahova a fost informata de catre Comisariatul Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia (Ploiesti), Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova, asupra rezultatelor controlului comun efectuat impreuna cu reprezentanti ISCIR si IJP, ca urmare a autosesizarii dupa incidentul tehnic produs la Mina Unirea, apartinand S.N.S. S.A. Bucuresti – Sucursala Slanic, din ziua de 06.08.2014, ora 11.45.

Din documentele puse la dispozitie de catre operatorul economic verificat rezulta ca nu s-au respectat in totalitate prevederile Certificatului de Expertizare si Reglare emis in aprilie 2013 pentru liftul montat la putul Unirea Slanic Prahova.

In aceste conditii a fost generat incidentul, serviciul prestat a fost nesigur, putand sa afecteze astfel viata, sanatatea si securitatea consumatorilor.

Datorita acestor constatari efectuate de catre CJPC Prahova, s-a dispus masura de oprire temporara a prestarii serviciului de transport persoane pana la remedierea deficientelor si s-au aplicat doua amenzi contraventionale, in valoare totala de 50.000 lei.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 21.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017