Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Rodica Paraschiv, prefectul județului Prahova, a participat astazi la o acțiune de conștientizare a importanței depistării precoce a apariției cancerului la sân, ce a avut loc la Valea Călugărească (publicat în 17.02.2016)

In data de 17 februarie 2016, in comuna Valea Calugareasca, la Colegiul Agricol "Gheorghe Ionescu-Sisesti", a avut loc o actiune de constientizare a importantei depistarii precoce a aparitiei cancerului la san, ce face parte din campania inceputa anul trecut de Institutia Prefectului si Asociatia A.P.O.R..

La actiune au participat Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova, Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R., doamna doctor Alina Turcu, medic primar oncolog si 48 de femei din localitate.

Scopul campaniei a fost prezentat de doamna Rodica Paraschiv, prefect, iar obiectivele au fost definite de Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R. Doamna doctor Alina Turcu a sustinut partea de informare medicala de specialitate.

Sunt femeie orice ar fi-Valea Călugărească-1Sunt femeie orice ar fi-Valea Călugărească-2Sunt femeie orice ar fi-Valea Călugărească-3

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017