Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Robert-Marius Cazanciuc, Ministrul Justiției, a fost astăzi prezent în Prahova la deschiderea anului școlar (publicat în 15.09.2014)

La deschiderea anului scolar 2014 - 2015 elevii Liceului Tehnologic „1 Mai” Ploiesti l-au avut ca oaspete de seama pe Robert-Marius Cazanciuc, ministrul Justitiei, absolvent al institutiei de invatamant. Au mai fost prezenti generalul maior Ion Vasilache, procuror sef al Sectiei Parchetelor Militare, deputati.

Pe timpul vizitei la Liceul Tehnologic „1 Mai” Ploiesti si la Scoala Mihai Eminescu nr.15 Ploiesti (unde ministrul a absolvit ciclul gimnazial), delegatia a fost insotita de Petre Nachila, inspector scolar general, Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, si Iulian Badescu, primarul Municipiului Ploiesti.

Ulterior, la invitatia prefectului Rodica Paraschiv, ministrul Justitiei s-a deplasat la Prefectura, unde a fost insotit de Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova si Iulian Badescu, primarul Municipiului Ploiesti. Aici a avut loc o analiza a stadiului lucrarilor la cele doua obiective de investitii aflate in programul Ministerului Justitiei in municipiul Ploiesti, respectiv Tribunalul si Palatul Curtii de Apel.

Avand in vedere greutatile intampinate in finalizarea celor doua obiective, s-a convenit la studierea impreuna a unor solutii provizorii pentru optimizarea derularii actului de justitie, prin identificarea unor locatii din municipiul Ploiesti in care sa se poata desfasura pe o perioada determinata activitatea celor doua institutii.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 26.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017