Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Rezultatele controalelor privind respectarea drepturilor consumatorilor din zona gărilor și autogarilor ca uramare a Ordinului Prefectului nr.240 din 2015 (publicat în 24.11.2015)

In urma Ordinului Prefectului nr. 240/2015, a fost constituita o Comisie Mixta de Control (Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Prahova, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova) ce a verificat respectarea drepturilor consumatorilor din zona garilor si autogarilor. Au fost controlate garile CFR Ploiesti Vest, Ploiesti Sud, Ploiesti Nord, Azuga, Busteni, Sinaia, Campina si autogarile Ploiesti si Campina.

Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Prahova a constatat si a sanctionat urmatoarele deficiente:

  • Gara CFR Ploiesti Vest – amenda contraventionala in suma de 20.000 lei pentru conditii igienice necorespunzatoare oferite consumatorilor;
  • Gara CFR Ploiesti Sud – avertisment pentru nerespectarea conditiilor prescrise sau declarate (iluminatul din pasajele subterane nu functioneaza in integralitate);
  • Gara CFR Ploiesti Nord – avertisment pentru faptul ca nu este functionala incalzirea salii de asteptare;
  • Autogara Ploiesti Sud – avertisment pentru deficiente in informarea consumatorilor;
  • Autogara Campina – amenda contraventionala in suma de 20.000 lei pentru conditii igienice necorespunzatoare la grupurile sanitare.
Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Prahova nu a constatat deficiente privind respectarea legislatiei in vigoare din domeniul acestei institutii.

Inspectoratul Judetean de Politie Prahova a controlat un numar de 13 operatori economici si a aplicat 8 sanctiuni contraventionale cu amenda, insumand 45.000 lei si a confiscat produse si bani.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.03.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017