Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Reluarea transportului feroviar de calatori pe Valea Teleajenului (publicat în 05.11.2014)

Astazi a avut loc o intalnire de lucru la Institutia Prefectului intre doamna Rodica Paraschiv, prefect, si domnul Constantin Oprea, director general al S.C. Transferoviar Calatori SRL.
Au fost discutate procedurile necesare reluarii, in a doua jumatate a lunii noiembrie, a circulatiei feroviare, operate cu 4 perechi de trenuri de calatori zilnic de catre Transferoviar Calatori, pe sectia Ploiesti Sud – Valenii de Munte – Maneciu. Pe parcursul anului 2015 se preconizeaza suplimentarea numarului de trenuri in circulatie pe acest tronson.

Deoarece aceasta ruta nu a mai fost operata din luna februarie 2012 si pentru a se asigura siguranta circulatiei, atat feroviare cat si rutiere, Institutia Prefectului va stabili impreuna cu Inspectoratul de Politie Judetean, Consiliul Judetean, Drumurile Nationale si Regionala CFR masurile necesare.

Considerand ca reluarea transportului feroviar de calatori pe Valea Teleajenului va reprezenta o alternativa de deplasare de care vor beneficia cetatenii din zona, Institutia Prefectului doreste sa se asigure ca sunt indeplinite toate conditiile de siguranta a traficului.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017