Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prognoze meteorologice pentru intervalul 25-28 iulie 2017 (publicat în 24.07.2017)

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 25.07.2017 ORA 09 - 26.07.2017 ORA 09

Gradul de instabilitate atmosferică va fi în accentuare, iar valorile termice, deși în scădere față de ziua anterioară vor continua să caracterizeze o vreme călduroasă în cea mai mare parte a regiunii, local caniculară după-amiaza în sudul și în estul Munteniei unde și disconfortul termic se va menține ridicat. Instabilitatea atmosferică se va accentua la început în zona deluroasă, apoi după-amiaza și în special în prima parte a nopții și în restul regiunii, urmând a se manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse posibile căderi de grindină. Cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 de grade în nord-vestul regiunii și 35...36 de grade în Bărăgan; cele minime se vor situa între 14 și 20 de grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină. Cantitățile de apă vor fi însemnate, local cumulându-se peste 25 l/mp.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 26.07.2017 ORA 09 - 27.07.2017 ORA 09

]Valorile termice vor continua să scăda ușor față de ziua precedentă, însă vremea se va menține călduroasă în sudul și estul regiunii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate mai ales noaptea când se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe spații mici vor fi posibile căderi de grindină și se vor acumula cantități de apă importante. Temperaturile maxime se vor încadra între 26..28 de grade în zona deluroasă și 33 de grade în partea de sud și de est a regiunii, iar cele minime au fost cuprinse între 14 și 20 de grade.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Pe suprafețe mici vor fi căderi de grindină și se vor putea acumula cantități de apă mai însemnate. Temperatura aerului va scădea.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 27.07.2017 ORA 09 - 28.07.2017 ORA 09

Vremea va fi în general instabilă și se va răci semnificativ față de zilele anterioare. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse torențiale, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie. Pe spații mici se vor acumula cantități de apă însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 14 și 17 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general instabilă și va continua să se răcească. Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului posibil cu aspect de vijelie. Punctiform se vor acumula cantități de apă însemnate.

In atentia dumneavoastra!
Informatiile continute in acest buletin sunt proprietatea intelectuala a Administratiei Nationale de Meteorologie.
Reproducerea totala sau partiala a buletinului este permisa numai cu acordul Administratiei Nationale de Meteorologie.
Pentru informatii suplimentare apelati: 316 11 91 sau 316 37 32.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017