Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prognoze meteorologice pentru intervalul 20-23 iulie 2017 (publicat în 19.07.2017)

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 20.07.2017 ORA 09 - 21.07.2017 ORA 09


Vremea va fi călduroasă, în cea mai mare parte a regiunii, cu temperaturi în creștere ușoară față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în dealurile subcarpatice, unde cu totul izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27...29 de grade în zona subcarpatică și 33...34 de grade în estul și sudul regiunii, iar cele minime între 13 și 18 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi caldă, cu temperaturi în creștere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu înnorări și, pe arii restrânse, averse, descărcări electrice și condiții de grindină, după-amiaza și seara. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 21.07.2017 ORA 09 - 22.07.2017 ORA 09


Vremea va fi călduroasă, izolat caniculară în orele după-amiezii în zona de câmpie, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în dealurile subcarpatice unde doar izolat și trecător vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 29 și 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 14 și 18 grade.

LA MUNTE

Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când doar izolat și trecător vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 22.07.2017 ORA 09 - 23.07.2017 ORA 09


Vremea va fi, în continuare, călduroasă, caniculară în orele amiezii în zona de câmpie, iar disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții în zona subcarpatică, unde doar izolat vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 36 de grade, iar cele minime se vor situa între 16 și 20 de grade.

LA MUNTE

Vremea va fi, în continuare, caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții când pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în timpul ploilor.

In atentia dumneavoastra!
Informatiile continute in acest buletin sunt proprietatea intelectuala a Administratiei Nationale de Meteorologie.
Reproducerea totala sau partiala a buletinului este permisa numai cu acordul Administratiei Nationale de Meteorologie.
Pentru informatii suplimentare apelati: 316 11 91 sau 316 37 32.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017