Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prognoze meteorologice pentru intervalul 17-20 august 2017 (publicat în 16.08.2017)

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 17.08.2017 ORA 09 - 18.08.2017 ORA 09

Vremea va fi în general frumoasă și se va menține călduroasă în cea mai mare parte a regiunii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în special după-amiaza și seara când pe arii restrânse în zona deluroasă și cu totul izolat în restul regiunii se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în estul și sud-estul regiunii, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 34 de grade, iar cele minime între 14 și 20 de grade.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara când local se vor semnala averse și descărcări electrice, iar pe spații mici vor fi posibile căderi de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele înregistrate în intervalul precedent.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 18.08.2017 ORA 09 - 19.08.2017 ORA 09

Vremea se va menține în general frumoasă, iar în special în sudul regiunii local, după-amiaza va deveni caniculară. Cerul va fi variabil, mai mult senin în a doua parte a intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 29 și 36 de grade, iar cele minime între 14 și 19 grade.

LA MUNTE

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va variabil, cu înnorări trecătoare mai ales după-amiaza, când, însă doar cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 19.08.2017 ORA 09 - 20.08.2017 ORA 09

Vremea călduroasă va persista, iar în orele prânzului va fi caniculă în cea mai mare parte a regiunii. Cerul va fi mai mult senin însă, după-amiaza în zona deluroasă, vor fi înnorări trecătoare și cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 32 și 37 de grade, iar cele minime între 14 și 18 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general frumoasă, iar temperatura aerului va marca o ușoară creștere față de ziua precedentă.Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea dar cu înnorări temporare după-amiaza când izolat se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.03.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017