Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prognoze meteorologice pentru intervalul 06-09 ianuarie 2018 (publicat în 05.01.2018)

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 06.01.2018 ORA 08 - 07.01.2018 ORA 08

Valorile termice, în creștere semnificativă față de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 15 grade, cu cele mai mari valori în nordul regiunii, iar cele minime între -2 și 2 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. În zona de câmpie, local se va semnala ceață.

LA MUNTE

Valorile termice, în creștere semnificativă față de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 07.01.2018 ORA 08 - 08.01.2018 ORA 08

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată, cu maxime cuprinse între 9 și 16 grade, valorile cele mai ridicate fiind de asteptat tot în nordul regiunii, și minime între -2 și 3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. În special dimineața și noaptea, în zona de câmpie, local va fi ceață.

LA MUNTE

Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 08.01.2018 ORA 08 - 09.01.2018 ORA 08

Deși valorile termice diurne vor marca o scădere față de ziua precedentă, vremea se va menține caldă pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 12 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade. Cerul va avea înnorări temporare și, cu precădere dimineața și noaptea, în zona de câmpie, local va fi ceață, asociată izolat cu burniță.

LA MUNTE

Deși valorile termice diurne vor marca o scădere ușoară față de ziua precedentă, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 22.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017