Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prefectul Județului Prahova s-a întâlnit astăzi cu o delegație cuprinzând reprezentanți de firme din Shenzhen, China (publicat în 09.10.2014)

Astazi Institutia Prefectului a fost vizitata de o delegatie cuprinzand reprezentanti de firme ce activeaza in domeniul agricol din orasul Shenzhen, parte a megalopolisului Shenzhen-Hong Kong-Macao-Guangzhou, din Zona Economica Speciala a R.P.Chineza.

Delegatia, venita prin intermediul Ministerului Agriculturii, si cuprinzand sase membri, s-a intalnit cu doamna Rodica Paraschiv, prefectul judetului Prahova, europarlamentarul Laurentiu Rebega cu Bogdan Toader, vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, cu Raul Petrescu, viceprimar al municipiului Ploiesti, cu Mihai Terecoasa, director al Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, cu Aurel Anghel, director al Directiei pentru Agricultura si cu Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie.

Oaspetii au aratat ca prezenta lor in judetul Prahova este datorata deschiderii deosebite, promovata de catre Guvernul Romaniei, spre piata din China, cat si ca rezultat a discutiilor pe care prefectul Rodica Paraschiv le-a avut in iulie 2014, la Beijing, cu domnul Liu Dun, ministrul adjunct in Ministerul Agriculturii din China. Principalele domenii de interes care au fost enuntate in timpul convorbirilor au fost cresterea si exportul de animale, abatorizarea, industrializarea carnii, dezvoltarea infrastructurii agricole si investitiile in agricultura.

In continuare, delegatia s-a deplasat la sediul CCI, pentru o intalnire de lucru cu firme prahovene din domeniul agro-alimentar, urmand ca in cursul dupa-amiezii sa viziteze ferme cu profil zootehnic.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 27.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017