Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prefectul Cosmin Georgescu a convocat o ședință de analiză pe tema calității aerului în Ploiești (publicat în 08.04.2016)

Urmare a sesizarilor cetatenilor, preluate de presa locala de astazi, privind calitatea aerului in municipiul Ploiesti, prefectul Cosmin Georgescu a convocat o sedinta de analiza a situatiei, la care au participat conducerile Garzii de Mediu, a Agentiei pentru Protectia Mediului si a Directiei de Sanatate Publica.

S-a hotarat ca in urma sesizarilor primite din partea populatiei privind disconfortul creat de miros si la solicitarea Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Prahova, ca Agentia pentru Protectia Mediului sa demareze, din data de 11.04.2016, o campanie de monitorizare emisii/imisii impreuna cu APM Bucuresti si APM Dolj la SC Petrotel Lukoil SA.

De asemenea, GNM CJ Prahova, va incepe cu data de 08.04.2016 actiuni de control la OMV Petrobrazi, SC Petrotel Lukoil SA si Rompetrol Rafinaria Vega.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017