Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Prefectul Adrian-Florin Dobre a dispus trimiterea unui transport de 15 tone de alimente neperisabile (publicat în 13.02.2012)

Deoarece se estimeaza un risc de blocare a drumurilor de acces in urmatoarele 48 de ore, prefectul Adrian-Florin Dobre a dispus trimiterea unui transport de 15 tone de alimente neperisabile (paste fainoase, conserve, ulei, faina), apa imbuteliata si 2.500 de paini catre locuitorii localitatii Boldesti Gradistea.

Un transport asemanator, la care se adauga 10 metri cubi de lemne de foc necesare incalzirii scolilor va pleca astazi catre comuna Salciile.

Din alimentele donate de catre populatia si societatile comerciale ale municipiului Ploiesti, un transport de 15 tone a fost trimis catre localitatile in dificultate din judetul Buzau, un alt camion fiind pregatit sa se deplaseze in judetul Ialomita imediat ce conditiile meteorologice vor permite.

De asemenea, Primaria Plopeni va trimite ajutoare constand in produse alimentare in valoare de 100 de milioane de lei vechi pentru locuitorii din Slobozia Bradului, judetul Vrancea.

Prefectul Adrian-Florin Dobre doreste sa multumeasca public cetatenilor municipiului Ploiesti, Primariei Municipiului Ploiesti, Primariei Orasului Plopeni, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Jandarmeriei, societatilor comerciale, tuturor celor care au inteles sa se solidarizeze si sa doneze pentru ajutorarea celor aflati in nevoie in urma situatiei meteorologice dificile pe care o traversam.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.03.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017