Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Pe 5 martie 2015, la Măgurele, a avut loc o actiune desfășurata în cadrul campaniei de conștientizare a cancerului la sân, (publicat în 06.03.2015)

In cadrul campaniei „Sunt femeie orice-ar fi”, organizata de Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania (A.P.O.R.), cu sprijinul Institutiei Prefectului Judetul Prahova si Colegiului Medicilor Prahova, a avut loc o actiune de constientizare a importantei depistarii precoce a aparitiei cancerului la san, in cadrul Caminului Cultural din comuna Magurele. La actiune au participat Rodica Paraschiv, prefect, Ioana Madalina Lupea, subprefect, Vasilica Diaconu, primar, Andrei Ionut Patrascu, viceprimar, Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R., Dr. Vlad Dumitru, medic rezident chirurgie la Spitalul Judetean Ploiesti si peste 50 de femei din localitate.

Scopul campaniei a fost prezentat de Rodica Paraschiv, prefectul judetului, obiectivele au fost definite de Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R. iar prezentarea medicala a fost sustinuta de domnul doctor Vlad Dumitru.

In etapa a doua a acestei ample actiuni ce se desfasoara in localitatile judetului, se vor efectua examene de specialitate, si ecografii de san gratuite pentru persoanele susceptibile de a avea afectiuni la san.

Sunt femeie orice-ar fi-Măgurele județul Prahova 1 Sunt femeie orice-ar fi-Măgurele județul Prahova 2

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017