Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - O delegație chineză formată din 41 de oameni de afaceri și personalități administrative din provincia Liaoning a vizitat astăzi Prahova (publicat în 20.06.2015)

Astazi, 20 iunie, la „Sala 200” din Palatul Administrativ, prefectul Rodica Paraschiv impreuna cu vicepresedintele Consiliului Judetean, Bogdan Toader, viceprimarul municipiului Ploiesti, Iolanda Bazavan si presedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu, au primit o importanta delegatie insumand 41 de oameni de afaceri si personalitati administrative din provincia Liaoning, una din cele mai industrializate provincii ale Chinei, condusa de catre domnul Tang Shenfei, director general adjunct al Biroului pentru Comert Exterior si Cooperare Economica a Provinciei Liaoning.

Cuvantul de bun-venit a fost sustinut de doamna prefect, ce a prezentat si caracteristicile generale ale judetului, cat si deschiderea autoritatilor judetene pentru realizarea de parteneriate industriale, comerciale si de invatamant. Vicepresedintele Consiliului Judetean a aratat dorinta administratiei de a atrage cat mai multe investitii in teritoriu si de a realiza impreuna cu partenerii chinezi a noi parcuri industriale.

In continuare, Camera de Comert si Industrie a efectuat o ampla prezentare a realitatilor comerciale si a oportunitatilor de investitii din judet, cat si a dezvoltarii in timp a relatiilor cu China.

A urmat un amplu dialog intre membrii delegatiei si autoritatile judetene si municipale privind elemente specifice privind dezvoltarea relatiilor intre cele doua regiuni. Luni, la Camera de Comert si Industrie va avea loc o intalnire intre mediul de afaceri prahovean si delegatia Provinciei Liaoning, in vederea stabilirii unor contacte directe pentru realizarea de investitii si schimburi comerciale.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017