Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Masuri ordine publica (publicat în 08.06.2012)

Astazi, 08.06.2012, intre orele 15.00 – 23.00, Uniunea Social Liberala organizeaza in municipiul Ploiesti o parada moto, un mars electoral si un spectacol pentru lansarea candidatilor USL.

Tot astazi, in municipiul Ploiesti, intre orele 16.00 – 19.00, Partidul Democrat Liberal organizeaza un mars electoral pentru lansarea candidatilor PDL.

Incepand cu ora 18.00, in comuna Brazi, atat USL cat si PDL organizeaza in locatii diferite spectacole pentru lansarea candidatilor proprii.

Institutia Prefectului s-a implicat in coordonarea fortelor de ordine necesare bunei desfasurari a evenimentelor, convocand structurile implicate in asigurarea ordinii publice. A fost efectuata o analiza a masurilor necesare pentru evitarea oricaror evenimente nedorite, pe traseele si in locatiile comunicate de organizatori.

De asemenea, au avut loc in paralel, la nivel de conducere, discutii cu reprezentantii partidelor initiatoare ale acestor manifestari, in vederea promovarii si asigurarii unui climat de constientizare a responsabilitatii si de respect reciproc intre participantii cu convingeri politice diferite.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 18.03.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017