Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Intalnire transportatori-ARR (publicat în 30.10.2013)

Ca urmare a actiunii de protest spontane neautorizate a transportatorilor privati de persoane nemultumiti de activitatea ARR, la Institutia Prefectului Judetul Prahova a avut loc o intalnire la care au participat reprezentanti ai ARR Bucuresti, ARR Ploiesti, Consiliului Judetean Prahova si ai Asociatiei Transportatorilor.

Reprezentantii Asociatiei Transportatorilor au explicat motivatia care a generat protestul spontan, ce consta in suspendarea procedurii tehnice de atribuire a licentelor de transport persoane de catre CNMSI, (Centrul National de Monitorizare a Sistemelor Informatice), care a motivat ca ARR a blocat accesul acestei institutii la importurile automate de date.

ARR Bucuresti a motivat blocarea accesului la baza de date prin faptul ca MDRAP nu a transmis data de referinta fata de care se raporteaza criteriile de punctare ale operatorilor.
Pe parcursul intalnirii a rezultat ca CNMSI a primit de la Consiliul Judetean Prahova toate datele necesare desfasurarii licitatiei, conform procedurilor in vigoare.

Urmeaza ca Ministerul Dezvoltarii sa fie informat asupra situatiei create in judetul Prahova, in vederea solutionarii problematicilor sesizate de catre Asociatia Transportatorilor.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017