Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Informare meteorologică-Interval de valabilitate: 9 decembrie, ora 08:00 – 10 decembrie, ora 20:00 (publicat în 08.12.2017)

Fenomene vizate: precipitații mixte în zona subcarpatică, predominant ninsori la munte și strat de zăpadă consistent la altitudini mari în jud. Argeș, Dâmbovița și Prahova, intensificări ale vântului


În noaptea de sâmbătă spre duminică (9/10 decembrie) și în prima parte a zilei de duminică se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a regiunii. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare la munte și, mai ales în zona înaltă a județetor Argeș, Dâmbovița și Prahova se va depune strat consistent de zăpadă. În restul regiunii vor predomina ploile, iar în zona subcarpatică vor fi precipitații mixte. Pe spații mici se poate forma polei.

În intervalul de valabilitate al informării meteorologice, vântul va avea intensificări la munte, mai ales pe crestele montane aferente județelor Argeș, Dâmbovița și Prahova, unde rafalele vor depăși 70...90 km/h, iar ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea redusă.

Cu precădere în cursul zilei de duminică (10 decembrie), intensificări temporare vor fi și în restul Munteniei (inclusive in mun. București), cu viteze de 50…60 km/h, iar în județele Teleorman, Giurgiu, Călărași și Ialomița rafalele vor atinge 70 km/h.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017