Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Inexistența unor terminale (publicat în 29.11.2013)

Data fiind intentia declarata a membrilor Sindicatului Transportatorilor Ploiesti (SC Transport Calatori Expres SA) de a declansa un protest, prefectul Marius-Gabriel Sersea s-a autosesizat, chemand la masa dialogului, in cursul dupa-amiezii de ieri, toti factorii implicati in domeniul transportului de persoane pe raza municipiului Ploiesti.

La discutii au fost prezenti, inafara echipei Institutiei Prefectului, Laurentiu Rebega, vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, Raul Petrescu, viceprimar al municipiului Ploiesti, reprezentanti ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR), ai Politiei Rutiere, ai Sindicatului Transportatorilor Ploiesti, ai societatilor private de transport persoane din judet.

Principala nemultumire a membrilor de sindicat se refera la inexistenta unor terminale pentru transportul de persoane in afara municipiului, la intrarile rutiere in Ploiesti.

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Laurentiu Rebega a manifestat intentia institutiei de a sprijini realizarea de astfel de terminale, iar prefectul Marius-Gabriel Sersea i-a asigurat pe cei prezenti de continuarea si intensificarea controalelor mixte (Politia Rutiera si ISCTR) in trafic, pentru aspectele legale semnalate de cei prezenti.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 22.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017