Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Incendiu Lukoil (publicat în 01.02.2013)

In data de 01.02.2013 la ora 6.50 la Instalatia de Cocsare de la Petrotel Lukoil a avut loc un inceput de incendiu la varful coloanei C1 a instalatiei cocsare (coloana ce preia gazele din camerele de cocsare); pentru o perioada de cateva minute au avut loc evacuari de gaze in facla pentru depresurizarea sistemului; inceputul de incendiu a fost lichidat prin eforturile comune ale pompierilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova si a echipei de pompieri ai Lukoil.

In acest moment Comisariatul Judetean Prahova al Garzii de Mediu investigheza incidentul prin comisarii de obiectiv. S-a luat masura anuntarii telefonice a APM Prahova pentru monitorizarea aerului in n zona Petrotel Lukoil.

Agentia pentru Protectia Mediului Prahova a efectuat imediat masuratori prin laboratorul mobil si prin statiile automate.
In legatura cu aceasta situatie aducem la cunostinta opiniei publice urmatoarele:

  • Statia automata de monitorizare PH6 – zona Mihai Bravu nu a inregistrat valori crescute fata de trendul zonei la indicatorii masurati: SO2, NO2, CO;
  • Laboratorul APM Prahova s-a deplasat cu echipamentul portabil din dotare GASMET DX 4030 si s-au realizat masuratori în zona de influenta a SC Petrotel Lukoil SRL (masuratori perimetrale). Valorile masurate nu depasesc valorile limita admise.
  • APM PH a transmis catre SC Petrotel Lukoil o solicitare pentru efectuarea de analize si transmiterea rezultatelor catre APM Prahova.

Zona este in continuare monitorizata.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 18.03.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017