Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - E viața ta, Tu contezi ! formare de retele de facilitatori de dezvoltare comunitara pentru comunitatile locuite preponderent de romi (publicat în 05.09.2013)

Asociatia Europeana Pentru Apararea Drepturilor Omului – AEPADO va organiza in perioada 6-7 septembrie 2013 in Municipiul Ploiesti, la sala de protocol a Institutiei Prefectului, ora 11.30, o noua sesiune de formare in cadrul proiectului “E viata ta, Tu contezi ! formare de retele de facilitatori de dezvoltare comunitara pentru comunitatile locuite preponderent de romi”finantat de Agentia Nationala pentru Romi (ANR). Urmatoarele sesiuni de formare din cadrul proiectului vor avea loc in judetele Teleorman, Dambovita, Ilfov, Brasov si Muncipiul Bucuresti in perioada septembrie - decembrie 2013. Proiectul se adreseaza comunitatilor formate preponderent din cetateni de etnie roma si urmareste dezvoltarea acestor comunitati prin formarea unei retele nationale de tineri facilitatori de dezvoltare comunitara. Sesiunea de formare din perioada 6-7 septembriese  adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18-35 ani, din cadrul comunitatilor locuite preponderent de romi din judetul Prahova si face parte dintr-o serie de sesiuni de formare care are ca scop crearea unei retele nationale de facilitatori de dezvoltare comunitara.

Trainer principal va fi dl Ilie Dinca, expert cu o vasta experienta profesionala in domeniul dezvoltarii comunitare si formarii profesionale, director al Centrului de formare, perfectionare, monitorizare si insertie profesionala din cadrul Asociatiei Partida Romilor “Pro Europa” si presedinte al ANR in perioada octombrie 2009 - ianuarie 2013.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 22.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017