Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Disfuncționalități înregistrate în urma fenomenelor meteo din 2 și 3 decembrie 2014 - informații actualizate la ora 9.00 (publicat în 03.12.2014)

Începând cu data de 02 decembrie 2014, ora 06.00, a apărut fenomenul de chiciură depusă pe conductoarele liniilor electrice aeriene. Fenomenul s-a amplificat în cursul zilei şi al nopţii de 2-3 decembrie 2014, acesta manifestându-se şi la nivelul vegetaţiei forestiere, producându-se căderi de crengi şi arbori, care în cădere au afectat liniile electrice. Din acest motiv numărul de abonaţi afectaţi a înregistrat valori dinamice de la o oră la alta în funcţie de manifestările meteo şi de intervenţia echipelor specializate F.D.E.E..

Astăzi, la ora 07.30, un număr de 4058 abonaţi din Comarnic, cartier Voila –Câmpina, Brebu, Şotriile, Secăria, Valea Doftanei şi Plopu sunt nealimentaţi. La cele 10 echipe care au operat în cursul nopţii li s-au adăugat înca 6 echipe.

Pe magistrala C.F. Braşov-Bucureşti, între localităţile Sinaia şi Comarnic, trenul Inter-Regio 1164 a rămas staţionat ca urmare a întreruperii alimentării cu energie electrică (copac căzut peste catenară). Echipe specializate din cadrul Regionalei C.F. Bucureşti intervin pentru remedierea situaţiei, precum şi pentru remorcarea garniturii cu o locomotivă Diesel, în scopul continuării deplasării către Bucureşti.

La ora transmiterii acestei informaţii, reţeaua de drumuri publice naţionale şi judeţene este deschisă circulaţiei, traficul desfăşurându-se în condiţii de iarnă.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017