Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Disfuncționalități înregistrate în data de 30-01-2014 până la orele 14-30 (publicat în 30.01.2014)

Urmare conditiilor meteorologice au fost inregistrate urmatoarele disfunctionalitati:

  • Deranjamente colective si individuale in alimentarea cu energie electrica – 2.289 consumatori afectati in localitatile Provita de Sus, Provita de Jos. Pe teren au fost deplasate 20 echipe de interventie.
  • A fost inchisa temporar circulatia pe DN1D, dar se circula pe un fir pana la Ciorani, in coloana cu escorta de la Politia Rutiera.
  • A fost inchisa temporar circulatia pe autostrada A3.
  • Circulatia se efectueaza in conditii foarte grele, de iarna, pe urmatoarele drumuri judetene: DJ 100H Gura Vadului – Jugureni – Glod; DJ102R Gura Vadului – Calugareni; DJ100B Gherghita – Draganesti – intersectia intre DJ101D si DN1D, 102N intre DN1B si DN1D.
  • A fost inchisa temporar circulatia pe drumurile judetene: DJ100C Mizil – Fulga – Salciile; DJ102D Mizil – Baba Ana – Gradistea – Salciile; DJ102H Mizil – Baba Ana – Amaru.
  • Sunt izolate din punct de vedere al accesului rutier localitatile: Boldesti-Gradistea, partial Baba Ana (Satul Nou - Ciresanu). In aceste localitati locuiesc 4.400 de cetateni.
  • Localitatile Fulga si Salciile au acces asigurat spre DN1D.
  • Se lucreaza prioritar pentru degajarea drumurilor Mizil – Fulga, Fulga – Salciile, Inotesti – Colceag.
  • In acest moment, nu se inregistreaza alte evenimente care sa necesite interventii medicale sau umanitare. Institutia Prefectului este in contact direct si continuu cu autoritatile publice locale pentru a primi semnalarea oricaror situatii deosebite.
  • Se actioneaza continuu pentru deblocarea drumurilor inchise temporar si curatirea celor in care circulatia se efectueaza in conditii foarte grele.


Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta recomanda tuturor locuitorilor din zona sa nu paraseasca localitatile mentionate si sa fie evitate deplasarile pe aceste drumuri.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017