Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Disfuncționalități înregistrate în data de 29-01-2014 până la orele 18-45 (publicat în 29.01.2014)

Urmare conditiilor meteorologice cod portocaliu in vigoare au fost inregistrate urmatoarele disfunctionalitati:

  • Deranjamente colective si individuale in alimentarea cu energie electrica – 2.386 consumatori afectati in localitatile Brebu, Sotrile, Valea Doftanei, Telega. Pe teren au fost deplasate 20 echipe de interventie.
  • A fost inchisa temporar circulatia pe DN1D. Pe segmentul de drum din Prahova este încă permisă circulaţia mijloacelor de transport aparţinand riveranilor, până la limita zonei locuite, sub supravegherea Poliţiei Rutiere.
  • A fost inchisa temporar circulatia pe autostrada A3.
  • Circulatia se efectueaza in conditii foarte grele, de iarna, pe urmatoarele drumuri judetene: DJ102N (DN1B – Colceag – DN1D si DN1B – Ceptura); DJ149 Fantanele – Conduratu; DJ 100H – Mizil – Gura Vadului – Jugureni; DJ102R Gura Vadului – Calugareni.
  • A fost inchisa temporar circulatia pe drumurile judetene: DJ100C Mizil – Fulga – Salciile; DJ102D Mizil – Baba Ana – Gradistea – Salciile; DJ102H Mizil – Baba Ana – Amaru; DJ 100G (DN1A – DJ102).
  • Sunt izolate din punct de vedere al accesului rutier localitatile: Boldesti-Gradistea, Salciile, Fulga, partial Baba Ana (Satul Nou, Ciresanu, Condurateni). In aceste localitati locuiesc 9.100 de cetateni.
  • ISU Prahova, impreuna cu operatorul de deszapezire din zona Mizil – Baba Ana, activeaza pentru transportul unui barbat cu insuficienta respiratorie la cea mai apropiata unitate spitaliceasca.
  • In acest moment, nu se inregistreaza alte evenimente care sa necesite interventii medicale sau umanitare. Institutia Prefectului este in contact direct si continuu cu autoritatile publice locale pentru a primi semnalarea oricaror situatii deosebite.

    Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta recomanda tuturor locuitorilor din zona sa nu paraseasca localitatile mentionate si sa fie evitate deplasarile pe aceste drumuri.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017