Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Directorul general al ANCPI, Marius Arthur Ursu, a efectuat o vizită de lucru în județul Prahova (publicat în 10.09.2014)

Directorul general al ANCPI, Marius Arthur Ursu, a efectuat o vizita de lucru in judetul Prahova. Cu aceasta ocazie, a fost organizata o intalnire la Institutia Prefectului Judetul Prahova, la care au participat prefectul Rodica Paraschiv si consilierii juridici din institutie. Discutiile s-au axat pe aplicarea Legii 165/16.05.2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire in natura sau prin echivalent a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist, pe probleme legate de concesionarea terenurilor din domeniul privat al statului, precum si implementarea Programului National de Cadastru in judetul Prahova, in cadrul caruia cinci unitati administrativ-teritoriale sunt propuse pentru realizarea cadastrului general.

In continuarea vizitei au mai avut loc intalniri cu reprezentantii Camerei Notarilor Publici si cu persoanele fizice/juridice autorizate de OCPI, in cadrul carora s-au discutat modalitatile de aplicare a Ordinului 700/2014 privind colaborarea dintre persoanele fizice/juridice autorizate si OCPI.

In final, a avut loc la sediul OCPIPH o sedinta cu angajatii institutiei, la care s-au punctat problemele specifice sistemului.

Vizita in judetul Prahova a directorului general al ANCPI se inscrie in actiunile necesare demararii implementarii Programului National de Cadastru si a finalizarii aplicarii Legii 165/2013.

 

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 24.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017