Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Cu titlul 'Antreprenorul lunii' a fost premiat astăzi de către Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, domnul Valentin Mălăescu, fondator și director general al companiei Modpack System. (publicat în 21.08.2015)

Astazi, in cadrul proiectului de promovare al antreprenorilor de succes din toate sectoarele economiei Romaniei, Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti a premiat cu titlul “Antreprenorul lunii” pe domnul Valentin Malaescu, fondator si director general al companiei MODPACK SYSTEM, ce functioneaza in Parcul Industrial Ploiesti.

La eveniment au participat diplomatii Dean Thompson, Insarcinat cu Afaceri al Ambasadei SUA, Michael Stewart, Consilier Comercial, Greg O’Connor, Atasat Comercial, Rodica Paraschiv, prefect, Bogdan Toader, vicepresedinte al Consiliului Judetean, Aurelian Gogulescu, presedintele Camerei de Comert si Industrie si.

Programul Ambasadei SUA intitulat „Antreprenorul lunii” aduce în prim plan persoane şi companii care demonstrează cele mai importante trăsături ale unui antreprenor. Un antreprenor vede potenţialul existent într-o idee nouă şi face un pas îndrăzneţ, şi adesea riscant, folosindu-şi doar calităţile, perseverenţa şi curajul pentru a transforma acea idee în realitate. Prin intermediul programului „Antreprenorul lunii”, Ambasada aduce în prim plan antreprenori care valorifică oportunităţile unice existente în diverse sectoare industriale şi regiuni din România. Castigatorii primesc diplome, participa la programe de mentorat si la intalniri cu alti antreeprenori.

Informatii MODPACK SYSTEM

Infiintata in 2007, cu capital 100 % romanesc.

Membra a Camerei de Comert si Industrie Prahova

Specializata în furnizarea de soluții complete și complexe de ambalare industriala pentru export, relocări industriale, activități suport de logistică, fiind de asemenea specializată în producția ambalajelor din lemn și furnizarea de materiale de ambalare.

Se adreseaza si deserveste domenii economice diverse - industria de automotive, industria de petrol si gaze, industria de confectii metalice, industria grea de constructii masini si utilaje, sectorul energetic, industria producatoare de tigarete.

Portofoliul de clienti: Timken , Ford, ABB, BAT, Siemens, Areva, JTI, Philip Moris, Pirreli, Michellin, Lufkin, General Electric, Zeppelin, Aernnova si altii .
În prezent, Modpack System a ajuns sa realizeze servicii pentru exporturi de utilaje în toată lumea - de la Statele Unite ale Americii, până la India si toate statele Uniunii Europene.

Firma are in prezent:
- patru unitati de productie – in Parcul Industrial Ploiesti, in Ploiesti West Park, in Cluj Napoca si in Craiova.
- puncte de lucru cu reprezentanti zonali in Iasi, Cluj, Timisoara, Pitesti
- o colaborare tip join-venture in Cehia, prin firma Modpack System Czech (din aprilie 2014)
- numar salariati: 90
- cifra de afaceri (2014) – 3 milioane Euro

Modpack-1 Modpack-2Modpack-3Modpack-4Modpack-5Modpack-6Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 22.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017