Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Comunicat de presă (publicat în 30.11.2012)

       Urmare a declaratiilor si comunicatului de presa ale domului deputat Mihai Apostolache privind presupusa implicare in campania electorala prin actiuni de intimidare a unor directii deconcentrate, Institutia Prefectului – Judetul Prahova face precizarea ca nu au fost inregistrate astfel de actiuni ale niciuneia dintre institutiile statului reprezentate in teritoriu.

       Reamintim cu acest prilej ca unul dintre punctele importante ale Programului de Guvernare este depolitizarea institutiilor statului, context in care prefectul Marius-Gabriel Sersea a cerut, repetat si public, in cadrul Colegiului Prefectural, neimplicarea in campania electorala a directiilor deconcentrate.

       De altfel, pana in prezent nu au fost inregistrate, pe intreg teritoriul judetului, astfel de sesizari in afara celor sustinute, fara elemente probatorii, de domnul deputat Mihai Apostolache.

       In continuare precizam ca actiunile din programele de control ale directiilor deconcentrate (in special in ultima parte a anului, specifice lunilor noiembrie si decembrie) sunt urmare a unor directive stabilite la nivelul institutiilor coordonatoare conform tematicii de control si transmise din timp de ministere.

       Ar fi de dorit ca factorii politici sa inceteze de a ataca institutiile statului in incercarea de a obtine astfel capital electoral.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017