Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Autoritățile localităților din partea de nord a județului Prahova au fost notificate în ceea ce privește avertizarea meteorologică Cod Galben (publicat în 24.11.2015)

Avand in vedere avertizarea meteorologica COD GALBEN pentru partea de nord a judetului Prahova, in perioada 24.11.2015 ora 16.00 – 25.11.2015 ora 14.00, privind depunerea de strat de zapada, pe alocuri mai consistent, au fost notificate localitatile din zona vizata privind implementarea masurilor specifice sezonului rece.

De asemenea a fost stabilita componenta Comandamentului de Iarna, in vederea monitorizarii si gestionarii operationale a fenomenelor meteorologice cu efecte negative pe intreg teritoriul judetului Prahova.

Se actioneaza cu unimoguri, lama si material antiderapant pe DN1 de la Sinaia, km 122 pana la limita de judet, km 138 si pe DN1A de la Cheia, km 128 pana la limita de judet, km 164.

Se recomanda conducatorilor auto sa adapteze viteza la conditiile de drum si sa echipeze autovehiculele corespunzator sezonului de iarna.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 21.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017