Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Astăzi, 19 august 2015, Prahova a primit 16 microbuze pentru transportul elevilor (publicat în 19.08.2015)

In conformitate cu prevederile OUG 115/2011, care a instituit cadrul legal pentru achizitionarea microbuzelor pentru transportul elevilor si ale Ordinului Comun al Ministrului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si al Ministrului Educatiei si Cercetarii Stiintifice, nr. 332/4567/2015, judetul Prahova a primit astazi, transa finala de 16 microbuze 16+1, cu dotare completa, inclusiv cauciucuri de iarna, prevazuta in program.

Evenimentul a avut loc la Palatul Administrativ din municipiul Ploiesti, in prezenta prefectului Rodica Paraschiv, a vicepresedintilor Consiliului Judetean, Bogdan Toader si Radu Ionescu, a inspectorului scolar general Petre Nachila si a primarilor localitatilor vizate (Baba Ana, Balta Doamnei, Baltesti, Blejoi, Ceptura, Cerasu, Jugureni, Maneciu, Paulesti, Plopu, Poienarii Burchii, Posesti, Sirna, Surani, Targsoru Vechi, Tomsani).

Este de mentionat ca in cadrul aceluiasi program, la finalul anului 2014 au mai fost repartizate primariilor din judet 8 microbuze 16+1, iar in anul 2015 a mai sosit o transa de 3 microbuze 28+2 si 5 de tip 16+1.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 27.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017