Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Analiză măsuri Finala Cupa României (publicat în 30.05.2013)

Prefectul judetului Prahova, Marius-Gabriel Sersea s-a intalnit cu doamna Georgeta Gavrila, prefectul municipiului Bucuresti, cu care a analizat masurile de organizare, siguranta si ordine publica de pe stadionul Arena Nationala, din zonele adiacente si de pe traseele de afluire si defluire a suporterilor, necesare bunei desfasurari a finalei Cupei Romaniei. Importante efective ale MAI vor fi implicate in aceasta actiune nu numai prin activitatile legale specifice unor astfel de evenimente, dar si prin stabilirea cailor de acces si zonelor de parcare pentru autocare.

Participantii la aceasta manifestare de un deosebit prestigiu sunt rugati sa respecte masurile stabilite de organizator si de fortele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive.

In acelasi timp, prefectul Marius-Gabriel Sersea doreste sa-i felicite pe membrii galeriei si suporterii galben-albastri pentru comportamentul civilizat, in ciuda evenimentelor de pe teren, din timpul meciului dintre FC Petrolul si Gaz Metan Medias si isi arata convingerea ca vom sti sa fim la fel de sportivi si cu ocazia finalei Cupei Romaniei de sambata.

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017