Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - Acțiune de conștientizare a importanței depistării precoce a apariției cancerului la sân, la Liceul Brâncoveanu Vodă, din Urlați (publicat în 28.01.2015)

In cadrul campaniei „Sunt femeie orice-ar fi”, organizata de Asociatia Pacientilor Oncologici din Romania (A.P.O.R.), cu sprijinul Institutiei Prefectului Judetul Prahova si Colegiului Medicilor Prahova, ieri 28 ianuarie 2015, ora 16.00, a avut loc o actiune de constientizare a importantei depistarii precoce a aparitiei cancerului la san, la Liceul Brancoveanu Voda din orasul Urlati. La actiune au participat Rodica Paraschiv, prefectul judetului, Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R., Ileana Constantiniu, medic primar oncolog in cadrul Spitalului Municipal Campina si peste 50 de eleve si femei din localitate.

In etapa a doua a acestei actiuni se vor efectua examene de specialitate, ecografii de san gratuite pentru persoanele susceptibile de a avea afectiuni la san.

Scopul campaniei a fost prezentat de Rodica Paraschiv, prefectul judetului, obiectivele au fost definite de Iolanda Gheorghiu, presedinte A.P.O.R. iar prezentarea medicala a fost sustinuta de doamna doctor Ileana Constantiniu.Sunt femeie orice-ar fi !

Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 22.04.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017